[Go See] Lichtkunst, projecties en performances in De NWE Vorst

October 25, 2015

vorst

Voorstelling van Wiersma & Smeets, Frank Crijns, Jacq Palinckx en o.v. Ulrike Doszmann in De NWE Vorst.

Donderdag 29 oktober 2015

In de kleine zaal van Theater de NWE Vorst in Tilburg strijken Wiersma & Smeets neer op 29 oktober met om 14:00 uur de lichtperformance ‘Stoplicht!’ voor iedereen die van fascinerende levende lichtkunst houdt en speciaal voor hen die tussen 2½ en 9 jaar oud zijn.  Meer informatie hier.

‘s Avonds om 20:30 uur is eveneens in de kleine zaal het éénmalige spektakel ‘Wiersma & Smeets slaan toe!’ te bezichtigen en te beluisteren. Met als gasten Frank Crijns, Jacq Palinckx en o.v. Ulrike Doszmann. Nieuwe licht- en projectiekunsten, gelardeerd met remakes van oudere performances en overgoten met een live muzikale saus. klik hier voor kaarten en alle informatie.

 


Filed under Other

CommentsRecent posts


ICYMI: Incubate Arcade 2014

December 18, 2015

With the year coming to an end, here’s another trip down memory lane – a lovely, detailed look back at the Incubate Arcade of 2014, courtesy of Zuraida Buter. [View the story “Incubate Arcade 2014 ” on Storify]

Keep reading >


More 'Other' articles